Upoznajte Tehnometal d.o.o.

Kompanija koja svoju budučnost gradi na kvaliteti

Kontaktirajte nas!

Dobro došli – TEHNOMETAL d.o.o. Zenica

Cijenjeni kupci, poslovni partneri i komitenti, želimo Vam srdačnu dobrodošlicu na zvaničnu prezentaciju firme TEHNOMETAL d.o.o. Zenica. Ovaj web sajt je nastao iz želje da budemo što bliže Vama, te da Vam ponudimo informacije o našem poslovanju te prezentiramo naše proizvode i usluge.

Tehnometal d.o.o. Zenica

Tehnometal d.o.o. iz Zenice bavi se proizvodnjom proizvoda od aluminijumskih i PVC profila. U proizvodnji koriste se najmodernije tehnologije, te materijali renomiranih proizvođača koji garantuju vrhunski kvalitet proizvoda. Tehnometal u proizvodnji prednost daje kvalitetu, pa u proizvodnim procesima koristi isključivo provjerene i kvalitetne repro materijale. Zbog takve politike naši kupci su zadovoljni ponuđenim kvalitetom i garancijom na proizvode.

RADNO VRIJEME

Ponedeljak-petak 7:00 – 15:00
Subota 7:00 – 15:00
Sunday Ne radimo

+387 32 245 882

+387 61 166 809

+387 61 400 420

O Nama

Tehnometal d.o.o. iz Zenice bavi se proizvodnjom proizvoda od aluminijumskih i PVC profila. U proizvodnji koriste se najmodernije tehnologije, te materijali renomiranih proizvođača koji garantuju vrhunski kvalitet proizvoda.
Kompanija upšljava radnike koji su educirani za proizvodnju i montažu proizvoda od aluminijuma i PVC-a. Naši uposlenici su posvećeni prilagodljivi zahtjevima i potrebama kupaca, te imaju visok nivo kvaliteta u radu.
Tehnometal u proizvodnji prednost daje kvalitetu, pa u proizvodnim procesima koristi isključivo provjerene i kvalitetne repro materijale. Zbog takve politike naši kupci su zadovoljni ponuđenim kvalitetom i garancijom na proizvode..

Proizvodimo

Tehnometal d.o.o. ima dugogodišnje iskustvo i kvalitet u proizvodnji, što dokazuje i naša LISTA ZADOVOLJNIH KLIJENATA.

Proizvodni program Tehnometala tako čine:

  • Prozori (standarni i po narudžbi)

  • Vrata (unutrašnja i vanjska)
  • ALU fasade, ograde, balkoni, zimski vrtovi
  • Stijene i klizne stijene
  • ALU vrata (vrata za objekte i garaže)
  • Portali
  • Vanjske ALU roletne

PROIZVODIMO

Kompanija TEHNOMETAL d.o.o. Zenaica se bavi proizvodnjom Aluminijuske bravarije i PVC stoalarije

NAŠI RADOVI

Tehnometal je svojim portfoliom radova izgradio povjerenje svojih klijenata

GALERIJA RADOVA

REFERENCE I PARTNERI

U svom dosadašnjem radu Tehnometal je izgradio zavidne reference i klijente te svojom kvalitetom izrastao u provjerenog i sigurnog partnera. Ukazano povjerenje nam je vodilja da smo na pravom putu da postanemo lider na našem tržištu kada su u pitanju aluminijska bravarija i PVC stolarija.

REFERENCE

Proizvodi

Za izradu naših proizvoda koristimo najprestižnije i najkvalitetnije profile kompanije FEAL i KÖMMERLING te ostale sirovine certificirane po EU standardima

Uposleni

Tim mladih i perspektivnih obrazovanih ljudi koji svoje vještine konstantno usavršava da bi mi postigli željeni kvalitet naših proizvoda i usluga.

Oprema

Raspolažemo sa kompletnom opremom i mehanizacijom koja je potrebna za kvalitetno obavljanje poslova iz naše djelatnosti

Pitajte nas

Kontaktirajte nas i uvjerite se u našu kvalitetu.