Project Description

KÖMMERLING

KÖMMERLING nudi veliki broj prozorskih sistema, koji sa različitim veličinama okvira i krila, konstrukcijama prečki ispunjavaju sve želje. Unutrašnje prozorske daske, sigurnosne roletne i kapci za prozore, PVC-ploče za područje gradnje npr. ispune za vrata …

TEHNIČKE KARAKTERISTIKE PROFILA

KÖMMERLING 88plus predstavlja do sada neviđen nivo dostignut u razvoju PVC prozorskih profila. Pametan ukupni dizajn nove generacije prozorskih profila, sa izvanrednim povećanjem razine toplinske i zvučne izolacije, je proizveden za sigurnost i učinkovitost. Kao top proizvod KÖMMERLING-a, 88plus je stvoren za višu kvalitetu građenja i življenja.

KÖMMERLING 76 je potpuno nova generacija prozorskih sistema koja ispunjava sve uslove. Funkcija štednje energije radi sama po sebi, sa savršeno elegantnim dizajnom. Tri aspekta igraju važnu ulogu kod toplotne izolacije prozora: toplotna izolacija prozorskog rama, izolaciono staklo sa staklenim distancerima i spoj prozora i zida. U kombinaciji sa aluminijskim statičkim profilom (AluClip Pro) ili u lijepljenoj varijanti, KÖMMERLING 76 se može ugraditi bez ikakvog metalnog ojačanja, bilo u krilu ili u štoku. Izolaciona komora je ispunjena pjenom kako bi poboljšala toplotno izolacioni efekt. Ova inovativna tehnologija se zove ProEnergyTec. KÖMMERLING 76 može integrisati moderna trostruka ostakljenja ili specijalna ostakljenja u debljinama do 48 mm. Ovo sprečava gubitke vrijedne toplotne energije a dodatno, velike staklene površine omogućavaju ulazak sunčeve toplote u protoriju. Ovo je energetska ušteda u svoj svojoj jednostavnosti i ljepoti.

Prozori se ubrajaju u najzahtjevnije elemente gradnje u kući. Prozori su mnogo više od sredstva za cilj. Oni fasadi daju život i povećavaju materijalnu vrijednost doma. Oni se ubrajaju u najprilgodivije elemente gradnje prilikom uređivanja doma. Mi ćemo vas snadbijevati sa svime što vam treba za vaše individualne prozore: svaka moguća forma i dio prozora. Velika raznovrsnost boja. Prečke – koje su nalijepljene ili koje su postavljene iznutra, između izolacionog ostakljenja. Elegantne drške. Od standardnih preko posebnih ostakljenja do neprovidnih stakala, npr. za kupatila i ulazna vrata, gdje su nepoželjni pogledi unutra.

Jedinstven spoj Aluminija i PVC-a: Dubina ugradnje 70 mm, 5-komorni profili, Uvjerljivo najbolja toplotna izolacija [Uf = cca.0,9 W/m2K], Specifična rješenja zvučne izolacije [Rw moguće i do 47 dB], Izvedbe krila moguće i do 2,70 m visine, Kvalitetna sigurnost od provale [sistem bez unutarnje lajsne za ostakljenje], Kompletan sistem sa varijantama udarnih/bočnih i srednjih dihtunga.

Patentirano Structural-Glazing rješenje. Karakteristike: Ljepljenje stakla sa krilom, Posebno tanka krila, zbog toga je moguće i više svjetlosti u prostorijama, 70mm i 58mm dubina ugradnje, Poboljšana statika, Poboljšana toplotna izolacija jer nema metalnog ojačanja u krilu, Novi dizajn zbog prikrivenog krilnog profila, Najaktuelnije boje i ekskluzivni dekori sa drvetom, Atraktivni akcenti zbog maskiranja ivice stakla različitim bojama ili trakom.

PremiDoor, pomično-klizna vrata od Kömmerling-a omogućavaju vam veoma velike otvore, kao npr. za područje vrta I terase, tako da ih fleksibilno možete uređivati. Prostorije za stanovanje se otvaraju prema vrtu, terase postaju prostorije za stanovanje. PremiDoor od Kömmerling-a je premium proizvod. On osvaja svojom vitkom linijom, svojim beskonačnim karakterom i svojim tehničkim obilježjima: najbolje vrijednosti kod toplotne i zvučne izolacije, stabilnost i dihtovanje se takođe podrazumijevaju kao sigurna funkcija uz kvalitetan komfor usluge. Različite varijante izvedbi i neobična veličine – sa veličinom krila do 3,0 m širine i 2,5 m visine – nude najbolje uvjete za vašu individualnu arhitekturu. Lagano i tiho pomjeranje pomičnih elemenata je još jedno posebno obilježje PremiDoor-a, koja je razvijena na bazi savremenog 70mm-skog sistema profila.

Proizvodi

Za izradu naših proizvoda koristimo najprestižnije i najkvalitetnije profile kompanije FEAL i KÖMMERLING te ostale sirovine certificirane po EU standardima

Uposleni

Tim mladih i perspektivnih obrazovanih ljudi koji svoje vještine konstantno usavršava da bi mi postigli željeni kvalitet naših proizvoda i usluga.

Oprema

Raspolažemo sa kompletnom opremom i mehanizacijom koja je potrebna za kvalitetno obavljanje poslova iz naše djelatnosti

Pitajte nas

Kontaktirajte nas i uvjerite se u našu kvalitetu.